nieuws

Kom je mee helpen op de Cultuurmarkt?

Ieder jaar helpen zo'n 100 vrijwilligers bij de realisatie van de Cultuurmarkt. Het is dankzij hun hulp dat Prospekta dit cultuurfeest kan organiseren. Wil je eens meedraaien voor of achter de schermen van een groot evenement? Dan ontmoeten we je graag tijdens de Cultuurmarkt van Vlaanderen!

Voor de Cultuurmarkt op zondag 26 augustus (en voor de opbouw op zaterdag 25/08) kunnen we nog heel wat helpende handen gebruiken.

Je profiel

Je bent 18 jaar of ouder en kan je minstens 4 uur vrijmaken (tussen 6.30 en 23.00 uur op zondag 26/08 of paar uur op zaterdag 25/08 voor de opbouw).

Taken

We zoeken mensen voor het onthalen en begeleiden van artiesten, besturen van een shuttlewagen om artiesten en hun instrumenten naar hun plaats van optreden te brengen, uitdelen van programmabrochures en informeren van de bezoekers ...
Klik hier voor een blik op de mogelijke taken.

Je krijgt ...

  • een mooi Cultuurmarkt-T-shirt
  • een lekkere maaltijd en enkele drankjes
  • een kleine attentie om je te bedanken
  • een fijne dag vol cultuur, met een toffe ploeg vrijwilligers!

Iedere (ingeschreven) vrijwilliger is verzekerd voor Burgerlijke aansprakelijkheid en Lichamelijke ongevallen.

Wil je mee de handen uit de mouwen steken? Vul dan meteen het vrijwilligersformulier in. Alvast bedankt!

Nog vragen? Neem dan contact op met Sven Verlinden via T 03 338 95 49 of sven.verlinden@prospekta.be.

Ook als gepensioneerde of werkloze mag je mee helpen op de Cultuurmarkt. Als je een uitkering krijgt, moet je het vrijwilligerswerk wel op voorhand melden bij de RVA. Als je gepensioneerde ambtenaar bent, dien je het te melden aan de pensioendienst PDOS. Meer info op www.vrijwilligerswetgeving.be.

Bedankt!