een optreden verzorgen

Wil je gratis een optreden verzorgen?

Theater & muziek

Prospekta werkt voor de samenstelling van het podiumprogramma samen met externe programmatoren en verschillende cultuurpartners. Zij moeten uiteraard een selectie maken uit het ruime culturele aanbod en trachten een goede mix van verschillende stijlen samen te stellen.

De programmatoren bekijken of je voorstel in hun concept en visie past en nemen rechtstreeks contact met je op als ze je een podiumplaats kunnen bieden op de Cultuurmarkt van Vlaanderen.

Het programma voor de Cultuurmarkt 2016 werd ondertussen afgerond. Je kan je alvast kandidaat stellen voor een gratis optreden op de Cultuurmarkt van Vlaanderen 2017 door een aanmeldingsformulier in te vullen.

Klassieke muziek

Voor klassieke muziek worden audities georganiseerd. Deze zijn reeds achter de rug. Volg de Cultuurmarkt op facebook voor alle info over audities bij editie 2017.

Vorming & dans

Vormingsorganisaties en dansscholen kunnen zich behalve met een stand op de culturele infomarkt ook presenteren door een workshop van ongeveer 15 minuten te organiseren. Zo kan je de bezoekers echt laten proeven van jouw aanbod.

Interesse om een workshop aan te bieden? Vul dan vóór 17 juni 2016 het aanmeldingsformulier in.

Divers aanbod dankzij partners

Naast bovenstaande disciplines en genres is er een heel divers aanbod dankzij de vele cultuurhuizen, podiumcafés en organisaties die een programma presenteren. Zo zetten onder meer AMUZ, Den Hopsack, Cabron, Fakkelteater, HETPALEIS, de verschillende theaters op de Sint-Nicolaasplaats, het Huis voor de Amateurkunsten en het Zuiderpershuis de deuren open ter gelegenheid van de Cultuurmarkt.

Contact

Met vragen over het programma op de Cultuurmarkt kan je contact opnemen met Jef De Clerck (Prospekta) via jef.declerck@prospekta.be.