infomarkt

Provincie Antwerpen

Meir

Muziek, Literatuur, Erfgoed, Kunsteducatie

De provincie Antwerpen is op heel veel terreinen actief en schittert ook in cultuur én erfgoed.
Het FoMu, MOMU, DIVA en het Suske en Wiske Kinderbelevingscentrum zijn vier top musea. Koor- en orkesttornooien geven net als talrijke subsidies steun aan amateurkunstenaars. Het project Naft geeft jong creatief talent een duwtje in de rug. Kasteel d%u2019Ursel en vele erfgoedprojecten zoals de Fortengordel doen het verleden herleven. De Arenberg, het Openluchttheater Rivierenhof en de Warande serveren je met plezier theater, muziek, stand-up comedy, poëzie en nog veel meer.
De provinciale kunstcollectie kun je bekijken in een gemeente in jouw buurt en de gemeentelijke bibliotheken krijgen volop onze steun zodat je ook vlak bij huis kunt genieten.
Met het gratis tijdschrift 100% Expo en het tv-programma 100% Cultuur brengen we cultuur tot in je huiskamer en prikkelen we je graag om zelf al dat culturele moois in onze provincie te ontdekken!

Op de cultuurmarkt vind je standen terug van 100% Expo, de Arenberg, DIVA, FoMu, Kasteel d'Ursel, Koor- en Orkesttornooien, MOMU, Musica Divina, Naft, Suske en Wiske Kindermuseum en de Warande. Hartelijk welkom!

www.provincieantwerpen.be