infomarkt

Active Company - Pink Noise

Steenplein

Muziek, vorming

Jouw muzikale goesting gaat van klassiek tot pop, van musical tot jazz, je hebt geen schrik van een vreemde taal en je zingt graag? Wel, dan is ‘Pink Noise’, het koor van Active Company, vast iets voor jou! Tijdens de wekelijkse repetities wordt hard gewerkt aan de klank van het koor en het repertoire uitgebreid en bijgeschaafd. Natuurlijk wordt er minstens even hard gelachen!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs! Je hoeft echt geen Pavarotti te zijn, ook noten kunnen lezen is geen must: je zal zeker niet de enige zijn. Al doende leert men. Iedereen is welkom: zowel mannen als vrouwen! Onze dirigent zorgt voor een uitstekende begeleiding van de koorleden en een juiste balans tussen ontspanning en uitdaging.

Je twijfelt nog? Een eerste keer alleen maar komen luisteren mag best. Je mag uiteraard ook meteen meedoen. In alle geval zal onze dirigent een klein intake gesprek met je hebben en je goed ondersteunen. Als je niet goed weet welk stemtype je bent, dan is een vrijblijvende stemproef ook mogelijk.

www.activecompany.be/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=108