Je bezoekt de website van een voorbije editie. Klik hier voor de huidige editie.

Cultuurmarkt Van Vlaanderen 2012

MUSEA ANTWERPEN OPENEN DE DEUREN

Gratis toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur

Diamantpaviljoen aan het MAS - Hanzestedenplaats 1
Het BriljAntwerps Verhaal van het Diamantmuseum provincie Antwerpen
Zowel via virtuele kanalen als op locaties in de stad Antwerpen en de Antwerpse Kempen, blijft het Diamantmuseum BriljAntwerpse initiatieven organiseren om de bezoeker unieke diamantervaringen te laten beleven in Antwerpen, het wereldcentrum voor diamant. Daarnaast zijn de topstukken uit de collectie te zien in het Diamantpaviljoen aan het MAS, waar ze voor het grote publiek blijven schitteren.
Het Diamantpaviljoen licht toe waarom Antwerpen hét wereldcentrum voor diamant wordt genoemd, maar toont tegelijk wie er actief is in de diamanthandel- en nijverheid, vroeger en nu. Het paviljoen vertelt over de rijke geschiedenis, het economische belang en tal van andere facetten van deze typisch Antwerpse activiteit. De diamantshop maakt de ervaring compleet.
www.diamantmuseum.be

FotoMuseum provincie Antwerpen - Waalsekaai 47
FROM HERE ON
expo
From Here On plaatst de fotografie radicaal in een nieuw daglicht. Verschillende internationale kunstenaars gaan aan de slag met de overvloed aan digitale beelden die ze vinden op het internet. Ze recycleren, knippen en plakken foto’s van Google Earth, Google Street View, Facebook en Flickr. Is traditionele fotografie dood? Met deze tentoonstelling opent het FoMu het debat over copyright, auteurschap, privacy en de toekomst van de fotografie.
www.fotomuseum.be

KMSKA in Koningin Fabiolazaal - Jezusstraat 28
DE MODERNEN
Kunst uit Nederland
expo
Cultuurmarkt is de allerlaatste kans om de tentoonstelling DE MODERNEN. Kunst uit Nederland te bezoeken, volledig gratis bovendien. In de Koningin Fabiolazaal, in een zijstraat van de Meir, zie je verrassende Nederlandse kunst uit de negentiende en twintigste eeuw van o.a. Lawrence Alma-Tadema, George Hendrik Breitner, Vincent Van Gogh, Carel Willink en Karel Appel. Een samenwerking van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en Provincie Antwerpen.
www.kmska.be

Letterenhuis – Minderbroedersstraat 22
VILLA ISENGRIMUS
expo
In zijn boeken ging Louis Paul Boon de confrontatie aan met de moderne wereld en de grote stad. Maar in het echte leven ontvluchtte hij die stad door in 1952 naar een bescheiden villa in het groen te verhuizen. Vanuit zijn schuilplaats aan de rand van de stad stelde hij het wrede karakter van de naoorlogse wereld aan de kaak.
De tentoonstelling ‘Villa Isengrimus’ neemt je mee van de fabrieksstad Aalst waar Boon geboren werd en naar zijn huisje-in-het-groen, de “villa” Isengrimus. Je ontdekt meer over de auteur van klassiekers als Pieter Daens, De Kapellekensbaan en Mijn kleine oorlog.
www.letterenhuis.be

Maagdenhuismuseum – Lange Gasthuisstraat 33
In het Maagdenhuismuseum kan iedereen de kunstcollectie van OCMW Antwerpen bekijken. Het Maagdenhuis was vroeger een weeshuis voor meisjes ('maegdeckens'). In een architecturaal interessant gebouw uit de 16e à 17e eeuw stelt OCMW Antwerpen kunst- en gebruiksvoorwerpen tentoon.
www.ocmw.antwerpen.be/maagdenhuismuseum

MAS – Hanzestedenplaats
Museum aan de Stroom vertelt het verhaal van de stad, de stroom, de haven en de wereld aan de hand van 4 thema’s: machtsvertoon, wereldhaven, wereldstad en leven & dood.

MEESTERWERKEN IN HET MAS. VIJF EEUWEN BEELD IN ANTWERPEN.
expo
Topwerken uit de belangrijkste Antwerpse collecties tonen de ontwikkeling van de westerse beeldtaal, van de middeleeuwen tot nu.
www.mas.be

Middelheimmuseum – Middelheimlaan 61
MIDDELHEIM 2012
Ontdek het vernieuwde Middelheimmuseum met een expo van Thomas Schütte in Het Huis van architecten Robbrecht en Daem. Er is nieuw werk van Roman Signer, Ai Weiwei en Philippe van Snick. Bernard Willhelm en Jutta Kraus zorgden voor een vernieuwde opstelling van de vaste collectie in het Braempaviljoen.
www.middelheimmuseum.be 

M HKA – Leuvenstraat 32
M HKA verzamelt en toont hedendaagse kunst. Er is een overzichtstentoonstelling van de befaamde Jimmie Durham met de beeldende titel ‘Een kwestie van leven en dood en zingen’, een collectiepresentatie met een interventie van de Brusselse kunstenaar Maarten Vanden Eynde en een retrospectieve van de nieuwe kunst in Antwerpen tussen 1958 en 1962.
www.muhka.be

Museum Mayer van den Bergh - Lange Gasthuisstraat 19
PIETER BRUEGEL ONGEZIEN!
De verborgen Antwerpse collecties
expo
Kunstverzamelaar Fritz Mayer van den Bergh bezat een dertigtal prenten naar ontwerp van Bruegel de Oude. In deze tentoonstelling krijgen zij gezelschap van een tiental Bruegelprenten uit Museum Plantin-Moretus/Prentenkabinet én van een  tekening van de meester zelf, die eerder dit jaar werd ontdekt. Voor de allereerste keer wordt deze unieke verzameling getoond in de stad waar Bruegel waarschijnlijk enige tijd woonde.
www.mayervandenbergh.be

Museum Plantin-Moretus/Prentenkabinet – Vrijdagsmarkt 22-23
UIT DEPOT VAN HET PRENTENKABINET
expo
Het Prentenkabinet beschikt over een rijke verzameling oude tekeningen en grafiek van Antwerpse meesters van de 16de tot 18de eeuw. Daarnaast verzamelt het ook modern en hedendaags werk van Antwerpse kunstenaars. In de depots liggen Rubens, Bruegel, Tuymans en Panamarenko zij aan zij. Met een collectie van meer dan 75000 objecten behoort het Prentenkabinet tot de top vijftig van 's werelds belangrijkste prentenkabinetten.
www.museumplantinmoretus.be

Museum Vleeshuis | Klank van de Stad - Vleeshouwersstraat 38-40
Museum Vleeshuis, het verhaal van meer dan 600 jaar muziek & dans in Antwerpen. Tijdens de Cultuurmarkt kan je er bovendien luisteren naar 2 klassieke concerten: om 14.00 uur Ellen Delahanty en Geert Van Gele en om 16.00 uur Bel Ayre.
www.museumvleeshuis.be

Park Spoor Noord (loods) - 11.00-18.00 uur
JAN FABRE
Piëta’s
expo
Terwijl het park buiten volop leeft, heerst er in de parkloods een sacrale rust. Hier geeft Jan Fabre met zijn piëta’s een eigenzinnige kijk op het klassieke beeld van Maria met een dode Christus op haar schoot. Een intrigerende ervaring. Nog tot 23 september 2012.
www.antwerpen.be/musea

Rockoxhuis - Keizerstraat 12
ZOMER IN ROCKOX’ TUIN - Beleef zijn passie
expo
Laat je verrassen door een historische stadstuin vol kleurrijke potten, trompe-l’oeils, vogelgeluiden, en tuinschilderijen. Ontdek de zeventiende-eeuwse tegels en Rockox’ zeldzame botanische boeken.
Vanaf 2 februari 2013 is het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, dat gesloten is voor verbouwingen, te gast in het Rockoxhuis met de tentoonstelling Het Gulden Kabinet. De burgerwoning van burgemeester Nicolaas Rockox wordt omgetoverd tot een luxueus kunstenkabinet. Nieuwsgierig? Breng tijdens de Cultuurmarkt een bezoekje aan de kubus op de Meir. Er zijn prachtige prijzen te winnen!
www.rockoxhuis.be
www.kmska.be

Rubenshuis - Wapper 9-11
Stap binnen in de leefwereld van Rubens. In dit stadspaleis bracht de kunstenaar 25 jaar van zijn leven door. Hij realiseerde er ook het grootste deel van zijn œuvre. Vandaag is het huis één van de bekendste kunstenaarswoningen ter wereld. Op het einde van je bezoek kan je nagenieten in de prachtige stadstuin.
www.rubenshuis.be

Zilvermuseum Sterckshof provincie Antwerpen - Cornelissenlaan (Deurne)
PATRO(O)N EN WIM IBENSPRIJS 2012
expo
De expo 'Patro(o)n' staat stil bij dagelijkse rituelen, muzikale composities, arbeidsroutines en andere patronen. Tegelijkertijd biedt de tentoonstelling over hedendaagse juweelkunst een platform om patroondoorbrekend te kijken. Daarnaast kan je ook de laureaten van de Wim Ibensprijs 2012 bewonderen.
www.zilvermuseum.be

Ook het Umicore Zilverpaviljoen aan de voet van het MAS (Hanzestedenplaats 15) is gratis toegankelijk tijdens de Cultuurmarkt.

SLUITEN X
Zoek:
Sorteren op: Activiteit / Locatie / Tijdstip / Genre

Activiteit

Locatie


Van

Tot

GenreVoeg toe aan mijnprogramma Musea Antwerpen openen de deuren! Musea Antwerpen 10:00 - 17:00 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Arne Vanhaecke & band Grote Markt 11:00 - 11:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Villanova Festival: Vlooienbazaar DE Studio 11:00 - 18:00
Voeg toe aan mijnprogramma Fakkelteater Fakkelteater Rode Zaal 11:00 - 11:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Teerling. Van Stadhuis tot Buildrager. Suikerrui 11:00 - 18:00 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Droomverhalen en miniboekjes (4-9 jaar) Sint-Andriesplaats 11:00 - 18:00 Vorming
Voeg toe aan mijnprogramma Bladwezen Sint-Andriesplaats 11:00 - 18:00 Literatuur
Voeg toe aan mijnprogramma De familie Mortelmans en haar kunstenaars KBC-Toren 11:00 - 18:00 Expo, Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Jenna Vergeynst & Nina Poskin Lessius Hogeschool 11:00 - 11:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Tutti Fratelli en andere sociaalartistieke organisaties Tutti Fratelli 11:00 - 18:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Kunst op Pootjes Meir 11:00 - 18:00 Expo, Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Bibliotheek Antwerpen Meir 11:00 - 18:00 Literatuur, Vorming
Voeg toe aan mijnprogramma Kies voor Kunst Huis voor de Amateurkunsten 11:00 - 18:00 Expo
Voeg toe aan mijnprogramma Feestelijke heropening van HETGELUK Theaterplein 11:00 - 18:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma De Hoorakelbende Den Hopsack 11:00 - 11:20 Literatuur
Voeg toe aan mijnprogramma Historische Rondleidingen HETSTEEN Steenplein 11:00 - 11:45 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Celtic Spirit Dancers Veemarkt 11:15 - 11:30 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdtheater Ondersteboven Fakkelteater Rode Zaal 11:30 - 11:50 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdorkest 't Fanfareke Handschoenmarkt 11:30 - 12:15 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Osea Sint-Nicolaasplaats 11:30 - 11:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Zanggroep Muzant Huis voor de Amateurkunsten 11:30 - 11:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Poëtische Gidsen Huis voor de Amateurkunsten 11:30 - 14:30 Literatuur
Voeg toe aan mijnprogramma Kalitsa Veemarkt 11:45 - 12:15 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Solidariteitskoor Amahoro Huis voor de Amateurkunsten 11:50 - 12:10 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Muzeval Den Hopsack 12:00 - 12:20 Literatuur
Voeg toe aan mijnprogramma De Speling Fakkelteater Rode Zaal 12:00 - 12:30 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Celini Brothers Fakkelteater Rode Zaal 12:00 - 12:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Fernweh Fakkelteater Zwarte Zaal 12:00 - 12:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Mariona & Friends Grote Markt 12:00 - 12:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Maarten Vandenbemden & David Poskin Lessius Hogeschool 12:00 - 12:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Solar Trio Meir 12:00 - 12:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 12:00 - 12:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Alborea Sint-Nicolaasplaats 12:15 - 12:35 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Zanggroep Muzant Huis voor de Amateurkunsten 12:15 - 12:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Tabizla Groenplaats 12:30 - 12:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Tine Truwant Fakkelteater Rode Zaal 12:30 - 12:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Yanimo Sint-Andriesplaats 12:30 - 13:15 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Dansstudio Arabesque Veemarkt 12:30 - 12:45 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Clown Selafieje Huis voor de Amateurkunsten 12:30 - 12:45 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma African Child Huis voor de Amateurkunsten 12:40 - 13:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Dancenergy Veemarkt 12:45 - 13:00 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma De Improfeten Fakkelteater Rode Zaal 13:00 - 13:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Nico Sturm (KVS) Fakkelteater Zwarte Zaal 13:00 - 13:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Blue Felixpakhuis 13:00 - 13:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Bart Amand Grote Markt 13:00 - 13:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Accordeonvereniging de Toekomst Handschoenmarkt 13:00 - 13:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Babydry Huis voor de Amateurkunsten 13:00 - 15:00 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Nico Couck Lessius Hogeschool 13:00 - 13:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Volkskunstgroep den Dries Veemarkt 13:00 - 13:15 Dans, Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma DKO (Linguine Alle Vongole Con Bottarga) Meir 13:00 - 13:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Le Temps du Mois Meir 13:00 - 13:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Osea Sint-Nicolaasplaats 13:00 - 13:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 13:00 - 13:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma ROSBOS KBC-Toren 13:00 - 13:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Poppentheater Jojo Groenplaats 13:05 - 13:25 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Cactusbloem Den Hopsack 13:15 - 13:35 Literatuur, Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma AMUZ AMUZ 13:15 - 14:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Kast-rol Huis voor de Amateurkunsten 13:20 - 13:35 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Ladies of the Fifties Fakkelteater Rode Zaal 13:30 - 13:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Danzateljee Veemarkt 13:30 - 13:45 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Clown Selafieje Huis voor de Amateurkunsten 13:30 - 13:45 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdkoor Carmina Huis voor de Amateurkunsten 13:30 - 13:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Royal Funk Force Groenplaats 13:30 - 13:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Violieren Sint-Nicolaasplaats 13:45 - 14:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Peña al Andalus Veemarkt 13:45 - 14:25 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Alborea Sint-Nicolaasplaats 13:45 - 14:05 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Kast-rol Huis voor de Amateurkunsten 13:50 - 14:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Moving Emotions Symphonic Pop Orchestra Handschoenmarkt 14:00 - 14:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Buster Stand-upmarathon Buster 14:00 - 00:00 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma BILT Fakkelteater Zwarte Zaal 14:00 - 14:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Uitgezonderd. Theater! Fakkelteater Rode Zaal 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theatercafe Fakkelteater Rode Zaal 14:00 - 14:30 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Jan Kerckhofs Felixpakhuis 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma MartHa!Tentatief en Theater FroeFroe Sint-Andriesplaats 14:00 - 14:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Helena Y Axelle Lessius Hogeschool 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater aan de Stroom Theater aan de Stroom 14:00 - 14:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Jazzible (Beyond the Swing) Meir 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Le Temps du Mois Meir 14:00 - 14:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Villanova Festival DE Studio 14:00 - 15:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdkoor Amici Suikerrui 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Open Atelier Steenplein 14:00 - 17:00
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 14:00 - 14:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Alexandra Aerts, Karel Schoofs en Ludo Mariën Steenplein 14:00 - 14:15 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Martine de Kok KBC-Toren 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Ellen Delahanty & Geert van Gele Musea Antwerpen 14:00 - 14:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Schijnwerkerij nr. 3 Fakkelteater Rode Zaal 14:00 - 14:30 Comedy, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Poppentheater Jojo Groenplaats 14:05 - 14:25 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdkoor Carmina Huis voor de Amateurkunsten 14:10 - 14:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma AMUZ AMUZ 14:15 - 15:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Teater de Schizo's Huis voor de Amateurkunsten 14:15 - 15:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma PICKIN‘DADDY Den Hopsack 14:30 - 14:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Gemini Producties/Fakkelteater Fakkelteater Rode Zaal 14:30 - 14:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Nadja Nevolovitsch en Peter Van de Velde Handschoenmarkt 14:30 - 15:15 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Silvester Zwaneveld Sint-Andriesplaats 14:30 - 14:50 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Streven Sint-Nicolaasplaats 14:30 - 14:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Clown Selafieje Huis voor de Amateurkunsten 14:30 - 14:45 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma LJM band Huis voor de Amateurkunsten 14:30 - 17:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Caque Huis voor de Amateurkunsten 14:30 - 15:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Alexandra Aerts, Karel Schoofs en Ludo Mariën Steenplein 14:30 - 14:45 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Dancenergy Veemarkt 14:30 - 14:45 Dans, Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Fantoom Groenplaats 14:30 - 14:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Woze Bolven Huis voor de Amateurkunsten 14:45 - 15:15 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Vitalski Sint-Andriesplaats 14:50 - 15:20 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Joke Emmers Fakkelteater Zwarte Zaal 15:00 - 15:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Tableau nr.1 Fakkelteater Rode Zaal 15:00 - 15:20 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Take Twee Fakkelteater Rode Zaal 15:00 - 15:30 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Sara Raes Trio Felixpakhuis 15:00 - 15:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Reinout met Nevenwerking Grote Markt 15:00 - 15:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Accordeonvereniging de Notengalm Handschoenmarkt 15:00 - 15:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Donnacorda Strijkkwartet Lessius Hogeschool 15:00 - 15:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Jummoo Theater aan de Stroom 15:00 - 15:20 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Compagnie Arlekino Veemarkt 15:00 - 15:15 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma The Jazzstudio Quintet Meir 15:00 - 15:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Le Temps du Mois Meir 15:00 - 15:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Villanova Festival DE Studio 15:00 - 16:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 15:00 - 15:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Alexandra Aerts, Karel Schoofs en Ludo Mariën Steenplein 15:00 - 15:15 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Wim Toucour KBC-Toren 15:00 - 15:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Neus in het MAS MAS 15:00 - 15:20 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma De Violieren Sint-Nicolaasplaats 15:05 - 15:25 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Poppentheater Jojo Groenplaats 15:05 - 15:25
Voeg toe aan mijnprogramma AMUZ AMUZ 15:15 - 16:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Balletschool Josée Nicola Veemarkt 15:15 - 15:30 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Kast-rol Huis voor de Amateurkunsten 15:15 - 15:30 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Streven Sint-Nicolaasplaats 15:15 - 15:35 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Micro.be & Fakkelteater Fakkelteater Rode Zaal 15:30 - 15:50 Dans, Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Smardiozia Groenplaats 15:30 - 15:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Thé Lau Sint-Andriesplaats 15:30 - 16:15 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma ClownSelafieje Huis voor de Amateurkunsten 15:30 - 15:50 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Kinderkoor Sterling Huis voor de Amateurkunsten 15:30 - 16:00 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Kroket Huis voor de Amateurkunsten 15:30 - 16:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Red Case Huis voor de Amateurkunsten 15:30 - 16:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Cebra Negra Den Hopsack 15:45 - 16:05 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Amana Dance Theatre Veemarkt 15:45 - 16:15 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma GIRL Felixpakhuis 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Kurt Defrancq Fakkelteater Rode Zaal 16:00 - 16:20 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Maud Vanhauwaert Fakkelteater Zwarte Zaal 16:00 - 16:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma MartHa!Tentatief en Theater FroeFroe Groenplaats 16:00 - 16:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Sam Vloemans Grote Markt 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Koninklijke Harmonie de Eendracht Handschoenmarkt 16:00 - 16:45 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Ramon Lormans & Vincent Houdijk Lessius Hogeschool 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Noordteater Sint-Nicolaasplaats 16:00 - 16:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Lieven Debrauwer Theater aan de Stroom 16:00 - 16:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Flying Fish Jumps Meir 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Le Temps Du Mois Meir 16:00 - 16:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater Kast-rol Huis voor de Amateurkunsten 16:00 - 16:15 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Villanova Festival DE Studio 16:00 - 17:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 16:00 - 16:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Stoomboot KBC-Toren 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Bel Ayre Musea Antwerpen 16:00 - 16:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Neus in het MAS MAS 16:00 - 16:20 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Poppentheater Jojo Groenplaats 16:05 - 17:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Bart van Bilzen Huis voor de Amateurkunsten 16:10 - 16:45 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Lunar Veemarkt 16:15 - 16:30 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma De Violieren Sint-Nicolaasplaats 16:25 - 16:45 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Gravel Unit Groenplaats 16:30 - 16:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Jeugdkoor Amici Fakkelteater Rode Zaal 16:30 - 16:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma ClownSelafieje Huis voor de Amateurkunsten 16:30 - 16:45 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Mandorla Huis voor de Amateurkunsten 16:30 - 17:10 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Caque Huis voor de Amateurkunsten 16:30 - 17:00 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Neonerd Sint-Andriesplaats 16:45 - 17:30 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Celtic Spirit Dancers Veemarkt 16:45 - 17:00 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Noordteater Sint-Nicolaasplaats 16:45 - 17:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Dr Eugene Den Hopsack 17:00 - 17:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Nigel Williams Fakkelteater Rode Zaal 17:00 - 17:20 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma K&K Fakkelteater Zwarte Zaal 17:00 - 17:30 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Annie Grote Markt 17:00 - 17:15 Musical
Voeg toe aan mijnprogramma Anemos Saxofoonkwartet Lessius Hogeschool 17:00 - 17:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Theater aan de Stroom Theater aan de Stroom 17:00 - 17:20 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Passi Veemarkt 17:00 - 17:40 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Geert Schoeters Quartet Meir 17:00 - 17:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Goezot! Huis voor de Amateurkunsten 17:00 - 17:25 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Muzant Huis voor de Amateurkunsten 17:00 - 18:00 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Villanova Festival DE Studio 17:00 - 18:00 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma De Binnenkant van HETPALEIS Theaterplein 17:00 - 17:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Kadril KBC-Toren 17:00 - 17:20 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma De Neus in het MAS MAS 17:00 - 17:20 Musea & erfgoed
Voeg toe aan mijnprogramma Poppentheater Jojo Groenplaats 17:05 - 17:25
Voeg toe aan mijnprogramma Peter Pan Grote Markt 17:15 - 17:30 Musical
Voeg toe aan mijnprogramma Musicalcompagnie Mithe Fakkelteater Rode Zaal 17:30 - 17:50 Dans, Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Rockenbach Groenplaats 17:30 - 17:50 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Urban Art Festival Sint-Andriesplaats 17:30 - 18:00 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma Noordteater Sint-Nicolaasplaats 17:30 - 17:50 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Dansschool Maggi Toussaint Veemarkt 17:40 - 17:55 Dans
Voeg toe aan mijnprogramma De Violieren Sint-Nicolaasplaats 17:45 - 18:05 Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Cabaret Follies Fakkelteater Rode Zaal 18:00 - 18:20 Comedy
Voeg toe aan mijnprogramma Jummoo Theater aan de Stroom 18:00 - 18:20 Muziek, Theater
Voeg toe aan mijnprogramma Ruben Pauwels Groep Den Hopsack 18:15 - 18:35 Muziek
Voeg toe aan mijnprogramma Noordteater Sint-Nicolaasplaats 18:15 - 18:35 Theater
Pagina